У Луцьку маршрутка з пасажирами потрапила у аварію; ПЦУ чи УПЦ: на Волині біля церкви зібрались місцеві жителі та правоохоронці; Волинянин намагався вивезти через кордон величезну партію героїну; На Волині елітний легковик протаранив поліцейське авто; Шахрай-логіст придумав цікаву схему та обікрав луцьку фірму − такими були головні події Волині та Луцька у суботу, 30 листопада.

Читайте також: У лучан з кранів тече іржава вода

У Луцьку маршрутка з пасажирами потрапила у аварію (фото)

У Луцьку на вулиці Перемоги сталась дорожньо-транспортна пригода.

Аварія трапилось 30 листопада близько 10 години ранку.

З попередньою інформацією, лекове авто зіткнулось з маршруткою.

Аварія сталась на пішохідному переході біля Історичного факультету поблизу стадіону "Авангард".

Читайте також: Неподалік Луцька евакуатор з навантажувачем злетіли з дороги (фото)

ПЦУ чи УПЦ: на Волині біля церкви зібрались місцеві жителі та правоохоронці (відео)

30-го листопада у селі Мишів Іваничівського району організували збори щодо переходу церкви до Православної Церкви України.

Біля храму Святого Миколая зібралися чимало людей та правоохоронців. Від ранку тут відбуваються збори.

Вирішують питання, чия ж церква: УПЦ чи ПЦУ.

Читайте також: Жорстоке вбивство чи нещасний випадок: в одному з сіл Луцького району у дворі будинку виявили тіло місцевого мешканця (відео)

Волинянин намагався вивезти через кордон величезну партію героїну (фото)

В автомобілі із будівельними матеріалами, який був затриманий на пункті пропуску "Ужгород", містилося 374 кілограми наркотиків.

Як зазначили в СБУ, проведений на місці експрес-аналіз показав, що у пакетах знаходиться героїн. Наразі правоохоронці перевірили частину вантажу, у кожному з оглянутих листів фанери виявлено наркотики.

Наразі у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 305 (замах на контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Встановлюються джерела походження наркотиків, відправники та замовники товару.

За даними СБУ, заходи із блокування контрабанди наркотиків проводилися спільно з Держприкордонслужбою та митниками під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Читайте також: Молода волинянка наковталась таблеток через ревнощі та потрапила в реанімацію

На Волині елітний легковик протаранив поліцейське авто (фото)

На Волині поблизу міста Ковель трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського авто.

Інцидент стався 30 листопада.

Так, близько 13 години водій автомобіля Audi A6, 1975 року народження, зіткнувся з поліцейським авто, яке, в свою чергу, протаранило стовп.

Внаслідок зіткнення поліцейське авто зазнало значних механічних ушкоджень. Зокрема, передня частина автомобіля правоохоронців повністю розбита. Також розбитий капот в Audi.

На місці працюють патрульні та екіпаж швидкої. Деталі автопригоди встановлюються.

Читайте також: П'яна ДТП у Луцьку: від удару автівку розвернуло на дорозі, інша стала купою брухту (фото)

Шахрай-логіст придумав цікаву схему та обікрав луцьку фірму (відео)

На Волині зловмисник придумав цікаву схему та збагатився на 130 тисяч гривень. Однак його ще досі шукають правоохоронці. Тож ошукані представники луцької фірми самотужки, намагаються зробити все аби швидше знайти зловмисника.

У однієї з луцьких фірм, котра займається аміачними добривами для сільськогосподарських потреб, шахрай виманив 130 тисяч гривень. 

Схему придумав заздалегідь та зателефонував на підприємство, мовляв хоче придбати мінеральне добриво для обробки своєї землі. Продавці заявку прийняли та почали готувати товар для відправки клієнту, та водночас шахрай зателефонував іншому фермеру та запропонував купити добрива за вигідною ціною, якщо на ринку добрива вартують 160 тисяч гривень, то зловмисник обіцяв продати за 130 тисяч.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook