Повідомили причину смерті лікаря-анестезіолога з Волинської обласної клінічної лікарні, Палив суху траву: на Волині у лісі знайшли обгоріле тіло чоловіка, Назвали причину смерті медика з Луцька, у якого виявили коронавірус, Закон про ринок землі: як голосували волинські нардепи, На Волині в аварії загинув колишній військовослужбовець 51-ої бригади – такими були головні новини Волині у вівторок, 31 березня.

Читайте також: У Луцькраді розповіли, коли у Луцьку відновлять рух транспорту та запрацюють ринки

Палив суху траву: на Волині у лісі знайшли обгоріле тіло чоловіка

27 березня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня близько 22 години, в лісі, поблизу села Черемошна Воля Любомльського району виявили труп 75-ти річного місцевого жителя, одяг якого був обгорілий.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що 75-ти річний житель с. Черемошна Воля, який проживав сам у будинку, близько 12 години власною підводою поїхав до західної околиці села в урочище "Булавиха", де на ділянці місцевості, що межує із лісовим масивом став палити суху траву, щоб в літку без перешкод заготовити сіно для свого коня, однак вогонь став поширюватися в невеличкий низок порослий кущами чагарників та молодих берез.

Щоб вогонь не перекинувся далі на лісовий масив, чоловік гіллякою із дерева став збивати полум'я, однак через сильну задимленість та загазованість чадним газом впав на землю та залишився в місці пожежі.

В подальшому в вечірній час, коли кінь чоловіка самостійно повернувся без господаря додому, родичі запідозривши недобре, стали його шукати і виявили труп з обгорівшим одягом на спині та штатах.

Назвали причину смерті медика з Луцька, у якого виявили коронавірус

За останню добу у Волинській області виявили 1 випадок COVID 19 (посмертно). Відтак, станом на 10.00 год. 31 березня на Волині зареєстровані 3 випадки коронавірусної інфекції. Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації у мережі.

Нагадаємо, що у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні, який помер учора, 29 березня, в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус

У Волинській ОДА зазначають, шо чоловік знаходився на лікуванні в інфекційній лікарні з діагнозом "пневмонія", почувався задовільно. Смерть настала внаслідок серцевого нападу.

Загалом, з підозрою на коронавірусну інфекцію в області є 10 осіб. Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Читайте також: Головний медик Волині розповів, як дезінфікувати речі, аби не захворіти на коронавірус

Закон про ринок землі: як голосували волинські нардепи

Жоден із волинських нардепів-мажоритарників не голосував за скандальний законопроєкт, який дозволяє продаж української землі. Натомість такі знайшлись серед "списочників" партії "Слуга народу".

Волинські народні депутати від мажоритарних округів Ігор ПалицяСтепан ІвахівІгор ГузьІрина КонстанкевичВячеслав Рубльов були відсутні під час голосування.

Також був відсутній під час голосування нардеп від "Слуги народу" Валерій Стернійчук. Волинянин Олександр Колтунович, який входить до фракції "Опозиційна платформа – за життя", був на засіданні, але не голосував.

Єдиними нардепами-волинянами, які підтримали скандальний законопроєкт, стали члени партії "Слуга народу", волиняни Федір Веніславський та Андрій Герус.

На Волині в аварії загинув колишній військовослужбовець 51-ої бригади

У ніч на 31 березня в ДТП загинув колишній боєць АТО Сергій Боруцький

"Страшна звістка! Сьогодні вночі внаслідок ДТП не стало нашого хлопця, бійця АТО – Боруцького Сергія ("Танковозік" 51-а). Учасник бойових дій. Перша хвиля мобілізації. Проходив службу на посаді водія евакуаційного відділенння ремонтно-відновлювального батальйону 51 ОМБр", – йдеться у повідомленні.

Повідомили причину смерті лікаря-анестезіолога з Волинської обласної клінічної лікарні

Лікар-анестезіолог Волинської обласної клінічної лікарні Тарас Овчаров, який помер вчора, мав важке системне захворювання, яке з коронавірусом не пов’язане.

Що стосується лікаря-анестезіолога Тараса Овчарова, то його смерть з коронавірусом не пов’язана.

"На жаль, він мав важке системне захворювання. З коронавірусом це не пов’язано", – прокоментував Ігор Ващенюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook