На автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" сталась смертельна аварія; У Луцьку на зупинці побили чоловіка; Стало відомо, скільки коштуватиме земля на Волині; Розшукали молоду волинянку, яка зникла із 2-річним сином; Стало відомо, чи зникнуть у Луцьку автобусні маршрути №3, 9 і №26а; Подвійна ДТП у Луцьку: зіткнулись маршрутка, тролейбус та легковик – такими були головні новини Волині у четвер, 5 грудня.

Читайте також: З'явилось відео зіткнення трьох автомобілів на Волині

На автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" сталась смертельна аварія (фото)

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася четвертого грудня, близько 18 години на автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне".

Поліцейські на місці події встановили, що у селищі Клевань водій автомобіля "ВАЗ 2104" − 28-річний місцевий житель, допустив наїзд на 63-річного жителя села Зоря, який йшов вздовж дороги у попутному напрямку, повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Зі слів свідків, він мав ознаки алкогольного сп’яніння, втім остаточна інформація стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

У Луцьку на зупинці побили чоловіка

У Луцьку на вулиці Рівненській молоді хлопці побили чоловіка та відібрали у нього мобільний телефон.

У вівторок, 3 грудня, до Луцького відділу поліції звернувся 38-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що близько 21 години на зупинці по вулиці Рівненській у Луцьку його побили та пограбували. Зловмисники відібрали у потерпілого мобільний телефон, вартістю 4 тис. грн., повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що пограбування скоїли, 16 та 19-річні місцеві жителі. До слова, один із них вже притягувався до кримінальної відповідальності. Мобільний телефон правоохоронці вилучили.

Читайте також: У Луцьку знайшли дівчину, яку розшукували кілька днів

Стало відомо, скільки коштуватиме земля на Волині

Волинські землі будуть найдешевшими в Україні.Найдорожчими будуть землі в Центральному і Західному регіонах України: крім достатнього рівня вологи, тут зосереджена велика частка чорноземів у складі ґрунтів.

На основі даних відкритих аукціонів "СЕТАМ" портал склав карту із середніми цінами на землю по Україні.

Середня стартова ціна ріллі становитиме: 15–30 тис. грн/га – Закарпатська, Рівненська, Волинська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Сумська області.

Стало відомо, чи зникнуть у Луцьку автобусні маршрути №3, 9 і №26а

Про це повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов. За його словами, перевізник не виконав умов договору, згідно з яким мав встановити валідатори у транспортних засобах для безготівкової оплати проїзду.

Степанов зазначив, що до 11 грудня – офіційної дати впровадження в місті безготівкової оплати за проїзд – маршрути №3, 9 та №26а обслуговуватиме цей перевізник.

Начальник управління додав, що ці маршрути нікуди не зникнуть, лише змінять перевізника.

Читайте також: На Волині рідні брати жорстоко побили односельця, після чого облили бензином та погрожували спалити

Розшукали молоду волинянку, яка зникла із 2-річним сином

Правоохоронці розшукали мешканку села Люб'язь Любешівського району, яка зникла 2 грудня разом з 2-річним сином.

Після повідомлень про розшук до поліції зверталися свідки, які бачили жінку в обласному центрі Волині разом із дитиною. За інформацією поліції, жінку з дитиною знайшли у Луцьку учора, 4 грудня.

Запевняють, що злочинів проти зниклих не скоювали. Їхньому життю та здоров'ю ніого не загрожує. Жінка свідомо поїхала до знайомих разом з дитиною.

Подвійна ДТП у Луцьку: зіткнулись маршрутка, тролейбус та легковик (фото)

У Луцьку трапилась аварія за участю громадського транспорту.

Згідно з попередньою інформацією, зіткнулися тролейбус, маршрутка №17а та легковик марки AUDI.

Усі транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень. На місці працюють патрульні.

Внаслідок аварії утворився затор на проспекті Василя Мойсея й до кільця вулиці Стрілецької.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook