У елітному ресторані волинського нардепа знову отруїлися люди, У скандал на луцькому автовокзалі втрутились правоохоронці (Відео), Стало відомо, кому належить один з найдорожчих позашляховиків у світі, який зареєстрований у Луцьку, На Волині поліція перевіряє перевізників, виявлено безліч порушень (Фото), Через кредити ОСББ пенсіонери луцького будинку можуть втратити квартири, Чергова брехня: "журналісти" Пащенка продовжують поширювати фейкову інформацію – такими були головані новини Волині у середу, 8 серпня.

Читайте також: Перевезення у Луцьку: топ-5 найбільших проблем маршруток міста

У скандал на луцькому автовокзалі втрутились правоохоронці (Відео)

Ще в понеділок керівництво приватного акціонерного товариства "ВОПАС" заявило про нібито рейдерське захоплення території АС №1 приватним підприємцем Юрієм Геруном, як вчора о 2 годині ночі намагалося незаконно демонтувати магазин підприємця. З його слів, під час цієї спроби постраждало майно на 300 тисяч гривень.

"Ми не претендуємо на землю автовокзалу, тим більше у них нема жодного документа, який би підтверджував їх право власності! Це, чистої води, провокація! Вони хочуть до себе привернути увагу! Сьогодні вночі вони підігнали автовишку і зірвали з фундаменту мій магазин, перекинули його на бік, побилися всі ходолильники та товар", − розповідає власник магазину Юрій Герун.

Стало відомо, кому належить один з найдорожчих позашляховиків у світі, який зареєстрований у Луцьку

В Україні з'явився один з найдорожчих позашляховиків у світі "Brabus B63S-700 6×6". Судячи по знімкам, опублікованим виданням TopGir, автомобіль зареєстрований у Волинській області, а саме Луцьку.

Brabus B63S-700 – це допрацьована версія 6-колісного Mercedes-Benz G 63 AMG, що представляє собою справжню мрію арабського шейха.

З власних джерел Під Прицілом стало відомо, що власником цього авто є Пономаренко Василь.

Згідно даних (юконтрол) чоловік є директором компанії ТЗоВ "Луцька автобаза" та є співвласником "Рівненського споживчого товариства", яке займається роздрібною торгівлею продуктів харчування, напоями, та тютюновими виробами. 

На Волині поліція перевіряє перевізників, виявлено безліч порушень (Фото)

У рамках операції "Перевізник" волинські патрульні оглядають автобуси, що здійснюють пасажирські перевезення.

"Станом на 10 годину ранку сьогодні у Ковелі, на посту в селі Вишнів та на дорозі Ковель – Любомль уже перевірено десятки транспортних засобів. На жаль, водії здійснюють перевезення з порушеннями: кілька постанов оформили за ст. 121 КУпАП", – йдеться в дописі.

Патрульні додають, що людей перевозять на технічно несправних автобусах, або ж транспорт не відповідає вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації. Усе це виявляють патрульні поліцейські при перевірці.

Читайте також: Обслуговування на ОЛХ: волинянин став жертвою шахраїв

Через кредити ОСББ пенсіонери луцького будинку можуть втратити квартири

Лучани, які не платять за кредити, взяті на ОСББ, можуть залишитися без квартир. Пенсіонери з будинку, що на вулиці Софії Ковалевської, 23, б’ють на сполох. На людей повісили кредит за утеплення будинку. Кілька літніх мешканок пишуть заяви у поліцію, бо вважають, що їх обдурили.

Теплий кредит, який мав би усім покращити життя, обернувся катастрофою. Адже, окрім комунальних послуг, люди окремо платять майже по тисячі гривень за кредит та за утримання будинку. А платити потрібно 7 років.

Оубрена частина пенсіонерів, які проживають у цьому будинку, на кредит згоди не давали, але ж більшість підписів з будинку таки назбиралося і згідно з законом позику взяти реально. Щоправда цю позику розбивають на усіх мешканців будинку, і платити повинні ті хто мають змогу, і які не мають відповідних прибутків.

А в разі заборгованості голова ОСББ може позиватися до суду.

Чергова брехня: "журналісти" Пащенка продовжують поширювати фейкову інформацію

Редакція одного з волинських видань "медіамагната" Володимира Пащенка в черговий раз вирішила зухвало облити брудом політичних опонентів на замовлення. На сайті "Волинь 24"вийшов неправдивий матеріал про неякісно вироблений та встановлений дитячий майданчик у селі Тарасове Луцького району (Заборольська ОТГ) фірмою "Металіст", співвласником якої є голова правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Олександр Товстенюк.

Автор, виконуючи замовлення, відкрито збрехав, звинувативши у "халтурі" фірму політичного опонента своїх роботодавців.

Читайте також: На Волині розшукують одесита-вбивцю

У елітному ресторані волинського нардепа знову отруїлися люди

У елітному ресторані "Садиба на джерелах", який належить волинському нардепу Сергію Мартиняку, у Ківерцівському районі знову отруїлося 15 людей.

Зі скаргами на самопочуття люди почали звертатися до медиків ввечері 7 серпня. Загалом захворіли 15 осіб, 10 – госпіталізовані, 5 лікуються стаціонарно.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter