На Волині більше місяця розшукують безвісти зниклого чоловіка, Вибух стався на подвір'ї помешкання депутата Волиньради, Водійці стало погано: на Волині зіткнулись дві автівки, Поліція повідомила подробиці смертельної аварії на Волині за участі шкільного автобуса – такими були головні новини Волині у середу, 8 травня.

Читайте також: Як працює медреформа на Волині: в районах – масове скорочення стоматологів

Вибух стався на подвір'ї помешкання депутата Волиньради

Сьогодні уночі 8 травня 2019 року у м.Камінь-Каширський на подвір’я будинку депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув. Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Водійці стало погано: на Волині зіткнулись дві автівки

На трасі "Рівне − Луцьк − Устилуг", поблизу села Холопичі, трапилася дорожньо−транспортна пригода за участю двох легковиків.

За словами свідків аварії, водійка автомобіля "Geely" наздогнала "Mitsubishi".

Присутні на місці ДТП говорять, що водійці стало зле, її врятували подушки безпеки.

Поліція повідомила подробиці смертельної аварії на Волині за участі шкільного автобуса

На автодорозі в селі Шклінь Горохівського району шкільний автобус "БАЗ" зіткнувся з вантажівкою.

а кермом автобуса перебував 59-річний місцевий житель. Автобус зіткнувся із вантажівкою "DAF" під керуванням 36-річного жителя Дніпропетровської області. Водій автобуса загинув на місці події.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій автобуса, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі вантажівці й допустив зіткнення транспортних засобів.

Читайте також: Неймовірно брудний та іржавий скотовоз: потяг Ковель-Одеса шокував мережу (Фото)

На Волині більше місяця розшукують безвісти зниклого чоловіка 

На Волині більше місяця розшукують безвісти зниклого чоловіка Краснолуцького Дмитра Олександровича.    

За словами старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Володимир-Волинського ВП Олександра Ольховського на розшук зникло було кинуто чималі сили. Прочесано територію усієї Оваднівської ОТГ, до пошуків залучали квадрокоптер, а також військових, але, на жаль, встановити місцеперебування Дмитра Краснолуцького наразі не вдалося.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook