Підсумки сезону футбольного клубу «Волинь» від Василя Сачка, зйомки найдорожчого українського екшну волинським режисером та зупинка прийому хворих на коронавірус пацієнтів Луцьким пологовим будинком – такими були головні новини Волині 13 червня.

Головний тренер Волині Василь Сачко на післяматчевій пресконференції підвів підсумки сезону для «Волині», наголосивши, що клубу потрібне перезавантаження.

Сачко про сезон «Волині» у Першій лізі: «Перезавантаження клубу неминуче»

Автентичні костюми, старовинна зброя та масштабні сцени боїв – найбільш очікувана українська прем’єра історичної драми «Довбуш» режисера Олеся Саніна відбудеться вже восени цього року.

Режисер з Волині знімає найдорожчий український екшн: показали залаштунки

Комунальне підприємство «Луцький клінічний пологовий будинок» не прийматиме пацієнтів, які захворіли на COVID-19. Нині у штатному режимі працюють пологове відділення, відділення екстрагенітальної патології, відділення патології вагітності та гінекологічне відділення.

Луцький пологовий будинок більше не приймає хворих на коронавірус пацієнтів

Частину коштів із субвенції на соціально-економічний розвиток, залученню яких посприяв народний депутат Ігор Палиця, спрямують на ремонт площі перед Палацом урочистих подій в Луцьку.

Площу перед РАЦСом у Луцьку оновлять