В.о. ректора Луцького національного технічного університету Петро Савчук своєрідно прокоментував зняття двох кандидатур на виборах ректора на підтримку Ірини Вахович. Чоловік заявив, що в нього є "колосальна перевага" – наявність чоловічого статевого органу.

Читайте також: Скандальний ректор ЛНТУ Савчук систематично порушував закон (документ)

"Товариство! Таким чином, після сьогоднішніх дебатів "вижило" (залишилось) лише четверо кандидатів:

Вахович Ірина Михайлівна – доктор економічних наук, професор;

Ковальчук Олена Сергіївна – доктор педагогічних наук, професор;

Ляшенко Оксана Миколаївна – доктор економічних наук, професор;

Савчук Петро Петрович – доктор технічних наук, професор.

Тепер у мене колосальні переваги:

1. Я єдиний чоловік в цій компанії, тому всі дівчата будуть за мене!

2. Я єдиний технар, і всі технарі точно будуть за мене!

PS: як Ви думаєте, це нічний жарт?", – написав у Facebook Савчук о 2 годині ночі. Залишається лише здогадуватись, в якому стані в будній день ректор міг залишити таке повідомлення серед ночі.

Читайте також: "Майбутнє НЕ розпочалося 2015 року": звернення працівників ЛНТУ щодо діяльності скандального ректора Савчука

Проте коментатори не розділили його піднесений настрій. Савчуку прямо заявили, що все його ректорство – це суцільний недолугий жарт. А сексистські висловлювання – геть не рівень ректора.

Акцент на своєму статевому органі аж ніяк не робить честі ректору та показує негативне обличчя вузу. На це звернули увагу і інші користувачі мережі.

Проте на цьому хвиля критики не зупинилась. Савчук, який балотується в депутати облради від "Слуги народу" розмістив в соцмережі логотип партії, що спровокувало хвилю обурення і критики. Йому пригадали і політичну проституцію Савчука, і інтелектуальний рівень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook