За підозрою в жорстокому побитті ветерана АТО та його дружини затримали сина потерпілої з приятелем. Про це у Facebook інформує Поліція Києва.

Читайте також: "Били чимось важким і з особливою жорстокістю": у Києві в під'їзді знайшли ветерана АТО з дружиною з проломленими головами

"Інцидент трапився у під’їзді будинку на вулиці Академіка Кіпріанова. До поліції звернулися місцеві мешканці, які повідомили, що їхніх сусідів побили невідомі. Оперативний черговий негайно направив на адресу слідчо-оперативну групу районного управління поліції та лікарів", – йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці встановили, що між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де проживала жінка.

"Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли. Чоловіка та жінку госпіталізували і прооперували", – зазначили в поліції.

Читайте також: Сьогодні на Донбасі внаслідок обстрілів поранено чотирьох українських бійців

Нападників затримали. Це чоловіки 1989-го та 1990 року народження. Вони вже дають свідчення. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство. Санкція відповідної статті КК передбачає позбавлення волі терміном до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook