Екс-голова Волинської ОДА, депутат Волинської облради Володимир Гунчик у 2018 році найбільший дохід отримав з власного депозиту у Приватбанку. Про це зазначено у його декларації за 2018 рік, повідомляє Волинь.ua.

Читайте також: Чи причетний екс-губернатор Волині Гунчик до розкрадання в "Укроборонпромі"?

Володимир Гунчик після звільнення з посади очільника Волинської ОДА у березні минулого року нині обіймає посаду директора дивізіону в державному концерні "Укроборонпром".

Посадовець задекларував у власності будинок площею 173 кв. метра у селі Лище Луцького району.

У Володимира Гунчика є квартира у Луцьку площею 80 кв. метрів, дачний будинок у селі Сапогове площею 49 кв. метрів, а також дві земельні ділянки у селі Сапогове та одна у селі Лище.

Читайте також: Готівка, квартири, маєтки, "ювелірка" та елітні годинники: які статки має голова Волинської ОДА Савченко

Серед авто на Володимира Гунчика записаний тільки ВАЗ 1990 року випуску. Екс-голова Волинської ОДА є власником 2000 акцій Автомобільної компанії Богдан Моторс.

У 2018 році Володимир Гунчик на посаді очільника обласної державної адміністрації заробив 121 тисячу гривень. В концерні "Укроборонпром" його доходи склали 165 тисяч гривень. Також Володимир Петрович отримував пенсію, якої йому нарахували 134 тисячі грн.

Найбільший дохід Володимиру Гунчику у 2018 році принесли відсотки, нараховані "Приватбанком" – 1 млн. 441 тисяча гривень.

У Приватбанку на рахунках екс-голова ОДА зберігає 18 млн 549 тисяч гривень. Також чиновник задекларував значні суми готівки: 3 млн 800 тис гривень, 80 тисяч доларів і 15 тисяч євро.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook