4 серпня у Києві невідомий чоловік тримаючи в руках предмет, схожий на гранату прорвався до Кабміну.

Читайте також: Мер Тернополя погрожує закрити фестиваль «Файне місто» через скандальний виступ польського гурту

Інформацію про захоплення Кабміну передає «СтопКор».

На кадрах видно, як агресивний чоловік, тримаючи в руках предмет, схожий на гранату, вимагає представника КМУ зайти всередину будівлі. Він використовує нецензурну лексику в сторону працівника відомства.

«Заходь б*я, за***ли! Я зараз її відпущу! (гранату, – ред.) Пішли зі мною! Я живим не піду звідси, я сяду на 10 років!» – кричить неадекват.

«Жіночко, тікайте звідси», – звернувся він до жінки, яка хотіла пройти в Кабмін.

Правозахисники ВГО «Стоп корупції» намагались вгамувати чоловіка, звертаючись до нього з проханням заспокоїтись. У результаті той забіг всередину.

«Це захоплення будівлі! Ви за***ли всі! Не чіпай пістолет, інакше я висмикну чеку! Я сапер! Приберіть людей з холу, граната бойова!», – кричить він.

Спочатку чоловік не проявляв агресії, однак потім його настрій різко змінився – та почалось.

«Ми спілкувалися з представником КМУ, а цей чоловік стояв поруч та слухав. Нам відповіли, що прийому немає у зв’язку з карантином, довго розмовляли про те, щоб до нас вийшли. У підсумку цей чоловік дістав гранату, взяв за шкірки представника КМУ і сказав, що всіх підірве», – повідомляє кореспондент.

Як повідомляє «СтопКор», захопник Кабміну – інвалід війни. Як характеризує його знайомий – «нормальний, адекватний хлопець».

«Можливо у нього стався нервовий зрив», – коментує знайомий агресора ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook