У селищі Казанка Миколаївської області ЗМІ зафіксували факт розміщення білбордів з рекламою політсили "Слуга народу" за допомогою пожежної машини.

Читайте також: Кандидат в мери Києва від "Слуги народу" затарилася до виборів дешевими ботами (фото)

Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

"Судячи з фотографії і відео, для розклеювання бордів була використана спецмашина з автодрабиною 17 державної пожежно-рятувальної частини, яка базується в смт Казанка. При цьому борд з рекламою "Слуги народу" клеїли люди в цивільному одязі", – пише видання.


Відзначимо, що передвиборча гонка офіційно стартує 5 вересня – за 50 днів до голосування.

Сьогодні, 21 серпня, Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський. Під час візиту планується предсттавленіе команди "Слуги народу", яка братиме участь в місцевих виборах.

Читайте також: В трусах і з пивом: Юзика зі "Слуги народу" засікли на пляжі під Одесою

Нагадаємо, у 2018 році спалахнув скандал, коли місцева влада Камінь-Каширського району на Волині змушувала співробітників Державної служби надзвичайних ситуацій  заклеювати білборди "потрібними" постерами. Тоді працівники ДСНС у той час, коли повинні пильнувати і бути готовими у будь-який момент виїхати на "НП" чи рятувати людські життя, на службовій машині посеред робочого дня, змушені власноруч заклеювати білборди.

Як розповів тоді один із працівників ДСНС, з Адміністрації Президента чи навіть від фонду самих Порошенків надсилалася рекламна продукція, яка потім наклеювалася зверху існуючих постерів. Зокрема, мова іде про систематично зіпсовану соціальну рекламу, яку нахабно і незаконно змушували рятувальників заклеювати голови райдержадміністрацій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook