Колишнього главу МЗС України Леоніда Кожару підозрюють в умисному вбивстві голови правління телеканалу "Інтер" Сергія Старицького.

Читайте також: У будинку ексміністра часів Азарова застрелився бізнесмен, – ЗМІ

Слідчі поліції Київської області висунули підозру ексміністру закордонних справ Леоніду Кожарі у справі про смерть у його домі підприємця Сергія Старицького. Про це повідомили Корреспондент.net джерела в правоохоронних органах.

Стаття, яку інкримінують колишньому дипломатові, – "умисне вбивство" (ч. 1 ст. 115) Кримінального кодексу України. Леонід Кожара може отримати довічний термін. Це за умови, якщо слідство доведе, що його мотив був корисливий. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, що раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Попередньою версією поліції було самогубство.

За даними джерел, постріл був зроблений з пістолета Jericho 941, зареєстрованого на ексглаву МЗС.

Читайте також: Хто гостював у Януковича під час кривавих подій на Майдані

У той же час, підприємець Володимир Костерін написав у Facebook, що був другом загиблого і повідомив про інформацію "від експертів" про те, що в Старицького стріляли з відстані 3-5 метрів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook