Гумористи Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко, відомі як дует "Кролики", не втрималися від тролінгу на актуальну тему виборів мера Києва. Артисти записали ролик, у якому докладно пояснили, чому варто обрати саме їх.

Читайте також: Венедіктова представила свого заступника Якубовського, який є юристом Медведчука

Балотуватися вони мають намір від "Партії коміків, клоунів та гумористів". Звернення Володимирів оприлюднив канал "112 Україна".

"У зв'язку з тим, що в нашій країні вже не лишилося гумористів, котрі би не пішли в велику політику...", – починають свій спіч зірки.

Данилець та Моісеєнко налаштовані керувати столицею разом, із двомісного крісла та будучи "мером номер 1" та "мером номер 2".

Читайте також: В.о. ректора ЛНТУ Савчук похизувався купленою за 275 гривень медаллю (фото)

Обіцяють, зокрема, підвищити киянам пенсії до 1,5 тисячі доларів, а мінімальну зарплатню та прожитковий мінімум – до 3 тисяч. А також побудувати винопровід, завдяки якому відвідувачі банків зможуть зняти стрес келишком після сплати комунальних.

Зазначимо, що декілька років тому в мережі збирали підписи за позбавлення "Кроликів" звань народних артистів – за антиукраїнську позицію та підтримку агресивної політики Росії по відношенню до нашої країни. Данилець і Моісеєнко внесені до бази "Миротворця" за участь у пропагандистському "телемості" між Росією та Україною, організованому каналом "Россия1".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook