Кондитерська корпорація Roshen, що контролюється попереднім президентом Петром Порошенком, запустила виробництво на бісквітному комплексі у Борисполі.

Читайте також: "Порохобот" з татуюванням свастики помічений на мітингу Порошенка під Конституційним судом (фото)

Про це свідчить інформація на упаковці продукції Roshen, що продається у фірмовій мережі, пише LIGA.net

На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітним комплексом Roshen, розташованому по вул. Привокзальній міста Борисполя.

Офіційно про запуск фабрики в Roshen не повідомляли.

На запит видання у Roshen відповіли, що зараз підприємство на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

"Нині на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом 2 років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб", − заявил в компанії.

Читайте також: "Жалість = голоси": чому Порошенко почав регулярно вдягатись та взуватись у бозна-що

На бісквітному комплексі в Борисполі працюють 2 лінії: лінія з виробництва крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину та лінія, на якій виробляють печиво "Есмеральда" з новим смаком і печиво Karolina.

Вихід фабрики на повну потужність запланована до кінця 2020 року.

У прес−службі корпорації заявили, що продукцію з Бориспільського бісквітного комплексу поставлятимуть усі країни, де присутня Roshen.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook