Ще минулого року, Володимир Остапчук шокував своїх шанувальників звісткою про те, що розлучається зі своєю дружиною. Спочатку, більшість не вірили в сказане і надіялися на те, що це всього лише жарт.

Читайте також: Володимира Остапчука застукали за поцілунками з переможницею шоу "Танці з зірками"

Найбільш інтригуючим було питання про причину такого радикального вчинку пари, яка колись вважалася еталоном ідеальних стосунків, про це йдеться у відео-сюжеті телепрограми Зірковий шлях.

Пара довго мовчала і не коментувала причину розлучення. І зовсім недавно, вже тепер колишня дружина Остапчука, Олена Войченко розставила всі крапки над "і".

Здогадки про зради Володимира підтвердилися. І, як виявилося, дівчат у телеведучого було немало.

В інтерв’ю Олена Войченко розповіла про процес розлучення, стосунки з телеведучим, а також чи допомагає Володимир виховувати дітей.

Олена заявила, що Остапчук не вважає за потрібне звертатися за допомогою до няні. Причому виховувати дітей і проводити з ними час йому ніколи. Володимир старається фінансово допомагати колишній дружині і дітям, але така допомога не є регулярною.

"Ну, зараз це нестабільно, тому що Володимир не готовий допомагати з нянею ні за яких обставин, і я намагаюся самостійно це робити. Я намагаюся працювати і заробляти по максимуму. Поки мені вдається триматися на певному рівні. І знову ж, Володимир допомагає, хоча нестабільно. Тому я намагаюся якось балансувати", – розповіла Войченко.

Олена зазначила, що їй дуже шкода, що Володимир дуже мало часу виділяє для дітей.

Читайте також: Апетитна Полякова "засвітила" пружні сідниці у жовтому купальнику (фото)

"Володимир зовсім випав з життя. І школу вибрала дитині я. На 1 вересня він взагалі не з’явився. Він не знає, яким чином там все відбувається. І тут мені назустріч йдуть люди. Наприклад, за ту ж школу я заборгувала за 2 місяці", – говорить Олена зі сльозами на очах.

Відео можна переглянути ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook