Уже цієї неділі, 11 листопада, шоу Танці з зірками 2018 покине ще одна пара. Так, у 12-му ефіру залишилося всього п'ять пар: Леся Нікітюк і Максим Єжов, Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова, Michelle Andrade і Женя Кот, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, а також Павло Вишняков і Юлія Сахневич. 

Читайте також: ''Ви – ганьба української нації!" – Нікітюк різко відповіла на критику в ''Танцях з зірками''

Учасники активно тренуються і готуються показати свої номери. Одним з таких "творчих моментів" поділилася на своїй instagram-сторінці Леся Нікітюк. Так, телеведуча показала, як готується до тренування з Максом Єжовим. При цьому Нікітюк звернулася до своїх Хейтерів.

Леся зазначила, що багато їй пишуть з проханням покинути проект. На що Нікітюк порадила злостивцям просто голосувати за інших учасників.

"Друзі, почитали ми з Максимом коментарі, в яких багато люди пишуть: "Леся, залиште шоу, ви погано танцюєте" і т. д. Що я вам скажу? Пропоную альтернатівочку! Голосуйте за інших учасників, – звернулася до своїх недоброзичливців Нікітюк. – Просто голосуйте за інших".

Читайте також: "Дірку заший", – фанати присоромили Лесю Нікітюк в мережі

"Цитую Максима Леонова: "Я мненью вашему вращенья придавал, а осью был мой детородный орган".. Чекайте нових танців", – сміється Нікітюк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter