Сайт "Волинь24" підняв тему побілки дерев і бордюрів у Луцьку. Журналістка видання поширила даний матеріал у Facebook з претензійним підписом, що викликало бурхливу дискусію у читачів.

Читайте також: Волиняни "розгромили" луцького журналіста за заклик винищувати бродячих собак

Переважна більшість кристувачів соцмережі висміяли допис та діяльність журналістки.

"Скільки ще раз "Волинь 24" напише сенсаційну новину про "побілку" дерев?" – іронізує Лена Гапонюк .

"Хотів було написати "ну й дурепа", без обід, але не буду, скажу просто, що не дивно, що саме завдяки таким "революціонерам" як Віта Сахнік, та такій "критиці щодо совка" на нас тикають пальцем москалі та розумні люди у всьому світі. Дійсно, коли щось не знаєш, перед тим як обпльовувати когось чи щось, прочитай, поцікався у старших людей, а потім вже пиши, а не наоброт. Не можна змішувати все гамузом, адже совок не має нічого спільного з чистотою, охайністю, красою, збереженням садів, лісів і т.п., це вже наші, українські, споконвічні традиції, які використовував і совок у тому числі. Але це не може чи лінується зрозуміти молодь, тому і пишуть такі безглузді та недалекі замітки, а все тільки для дешевого піару, не більше, бо як видно, на більше у них, на жаль, мізок не вистачає, мені соромно за них, за таких українців", – пише Іван Іванович Трокаль.

Читайте також: Відомі волиняни розповіли, які традиції святкування Великодня у їхніх родинах

"А чому пані звернули на побілені дерева? Чим не подобається? Хочете по європейські, то там де ходять і гуляють, то не плюють і не гадять так як у нас. А побілка дерев це корисно і красиво, та зрештою це наша українська традиція", – зазначає Людмила Талах.

"Клас, автору пропоную зробити щось своїми руками, а не сидіти на..." – написав Alexandr Obshtyr.

"Автору посту як завжди, що неебудь і збоку бантик. Ні про що... дерева побілили перед Великоднем а тут пост на тему "одні ми такі розумні, вапно дерева захищає, аякже" Віта Сахнік поїдьте у село нехай вам люди роскажуть для чого то робиться, не лише для краси. Перед тим як щочь подібне викладати то хоч розберіться що до чого. А то таке враження що вам конче треба ну хоч десь засвітитись... 

І де пустеля, про що написала автор, хз, але вже як написала то нехай буде... Це сарказм? Питання в тому, до чого він тут той сарказм. Я знаю пости цього автора... Ні про що", – обурюється Андрій Сірик.

"НАВІЩО ЛЮДИ В ОСЕЛЯХ І БІЛЯ НИХ НАВОДЯТЬ ПОРЯДОК. Можна і в лайні жити. Тому білити дерева – це нормальне явище і совок чи європа до цього не має ніякого значення", – відзначає Микола Витвицький .

Додамо, що журналісти "Волинь24" їхні партнери, неформальним куратором у яких є Юрій Ричук, часто відзначаються "жовтими" та провокативними статтями та публікаціями у Facebook заради піару.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter