Комунальне підприємство "Луцькводоканал" є одним з найбільших платників податків у Луцькій громаді. Про це інформують на сторінці підприємства у Facebook.

Читайте також: Міська рада Луцька судиться із фірмою, яка мала збудувати на Театральному майдані підземні переходи (відео)

Комунальне підприємство міста продовжує утримувати лідируючи позиції за обсягами сплачених податків у бюджет Луцької громади серед підприємств.

Так, лише податок на прибуток за підсумками 2020 року становить близько 920 тисяч гривень. Для підприємства, яке працює на благо громади, сплата податків є важливим маркером діяльності. Зокрема податок на прибуток свідчить про те, що підприємство працювало ефективно навіть в умовах мільйонних боргів від населення. Попри фінансово складний рік та кризу, спричинену коронавірусом, на підприємстві успішно запроваджено заходи з оптимізації витрат, розширення функціональної бази та сфери послуг.

В цілому за 2020 рік КП "Луцькводоканал" сплатило в бюджети усіх рівнів податків та загальнообов’язкових платежів у сумі близько 50 мільйонів гривень. Стабільна робота підприємства і якісне надання послуг лучанам – пріоритетні напрямки діяльності. А сплачені податки – джерело доходів у бюджет, що забезпечують розвиток міста в цілому.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook