Засоби масової інформації, нещодавно поширювали інформацію про те, що Максим Кривош (Плохой), який 21 липня взяв у заручники автобус із людьми у центрі Луцька, перед тим, як здатися, нібито роздав заручникам гроші.

Читайте також: "Побудували офіси і називають їх церквами": луцький терорист розповів про плани захоплення місцевого собору

Пасажири ж розповіли, що купюри були, утім – сувенірні.

У коментарі ІА ВолиньPost адвокат Максима Кривоша Сергій Тиможинський розповів, що мав розмову на цю тему зі своїм підзахисним. Той, мовляв, підтвердив наявність у нього в той день купюр і те, що пропонував їх декому із присутніх в автобусі, але запевнив, що купюри були сувенірними.

До слова, на запитання про те, на яких умовах здійснює захист, Сергій Тиможинський відповів, що сам Максим Кривош не оплачує його адвокатські послуги. Натомість правові послуги, які надає Тиможинський, оплачує держава, оскільки захист адвокат здійснює за дорученням Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

Читайте також: "Дуже близько була вибухівка": розповідь заручниці із захопленого терористом автобуса в Луцьку (відео)

Варто зазначити, "Плохой" тримав заручників весь день. Спочатку після переговорів з правоохоронцями від відпустив трьох людей – вагітну жінку, жінку старшого віку та хлопця-підлітка.

Зрештою, майже о 22:00 терорист здався.

Нагадаємо, 23 липня, Максиму Кривошу обрали міру запобіжного заходу 60 днів тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook