Лучанка поскаржилася на "медичну реформу", завдяки якій до її хворої дитини не прийшов дільничий лікар.

Читайте також: В Україні анонсували наступний етап медреформи: подробиці

Про це у групі "Теревені про Луцьк" написала лучанка Ольга Тарнавська.

"Теперішня наша медицина це просто немає слів.

Недавно в моєї дитини була температура майже 40. Дзвоню я в реєстратуру визвати лікаря, а мене питають чи я заключила договір з своєю дільничною чи з іншим педіатром. Бо якщо з іншим то приходьте до лікаря на прийом. Їм неважно скільки дитині років і яка в неї температура бо це така нова реформа", – зазначає обурена жінка.

Читайте також: На Волині з'явиться 9 нових ФАПів

Даша Олещук: Згідна з вами на 100%, теж була така ситуація, в дитини температура 38 прийшли в лікарню, а там питають про договір, то я розгон зробила, кажу, а якщо я з іншого міста і дитина захворіла, то що?? Вони промовчали і провели без черги! Брєд, а не реформа!!! Вже дістали.

Анастасія Грицан: В моєї дитини була темпиратура під сорок, блювота і понос, а до нашого лікаря з яким ми заключили договір, попасти можна тільки по запису, і попадеш до неї тільки за 3 дні??? БЕРЕМО ДИТИНУ І БІГОМ В БЛАГОМЕД! Пневмонію виявили, поклали в лікарню, то потім НАШ ЛІКАР, ще возмущалася чього ми її до відома не поставили, типу:
"Я за вашу дитину несу відповідальність, якщо я вам непідхожу, то заключіть договір із іншим лікарем!!!!" Афігєть!!!
Знову ситуація: 5 днів тому ми знову затемпературили і знову під сорок, а НАШ ЛІКАР У ВІДПУСТЦІ!!!! І МИ КОЖЕН РАЗ ЇЗДИМО У БЛАГОМЕД! ОТ ТОБІ І РЕФОРМИ СРАНІ!!! Дибіли придумають всяку фігню, Супрун курка тупа!

Богдан Войтович: Два дні назад в мужчини серце прихопило. Відмовили руки , ноги, а на лінії питають симптоми, чи розмовляє попросили з ним поговорити. 8!!!! хвилин мізки компасувала, але потім ви через 18хв. приїхала швидка. 26!!!! хвилин. Я думав він не дочекається. Та й приїхав уазик, без жодного!!!!!! устаткування для сердечно хворих. Нам європейське майбутнє не світить  з такими реформами, – пишуть інші користувачі мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter