Українська співачка та тренер проекту "Голос країни" Джамала, поділилася враженнями від материнства, зізналася, що не забувала про роботу навіть під час переймів.

Читайте також: Джамала показала перше фото малюка

Про це переможниця "Євробачення-2016" ексклюзивно розповіла ТСН.

Перший прямий ефір "Голосу країни" -  це для Джамали стало певним випробуванням. Вона вперше залишила новонароджену дитину на батька.

"Це був мій перший виступ після народження. І це було вокально і технічно дуже складно", - зізналася Джамала.

Але зазначила, що обидва чоловіки поставилися з розумінням до роботи матусі.

"Сьогодні син як знав, що в мене буде складний ефір. Він дав мені поспати 5 годин", - повідомила співачка.

Також зірковий тренер проекту "Голос країни" розповіла, що навіть під час переймів не забувала про роботу і спілкувалася зі своїми підопічними.

"Я надсилала по вайберу, як співати ту чи іншу пісню. Коли вже все почалося, я ще давала якісь там вказівки, тому що в них у цей час були репетиції", - згадала Джамала.

Ексклюзивно ТСН вона розповіла, що не досипає, втомлюється, але все встигає. До того ж, плекає мусульманські традиції. Про взаємозв'язок дитячого волосся і золота, а також - як Джамала поєднує кар'єру і материнство – журналісти ТСН дізналися першими.

Українська зірка також пояснила, що означає ім’я її сина - Емір-Рахман.

"Ім'я свого первістка - Емір-Рахман – ми обирали разом. Означає воно Повелитель - Милостивий. Мені сподобалось ім'я Рахман, а Емір – Бекіру. Я вже готова, що він буде якийсь там Ем...Рам", - пожартувала співачка.

Хлопчик у родині народився за рік після весілля. Загалом Джамала зізнавалася, що мріє мінімум про трьох дітей. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter