Тіна Кароль останнім часом спокушає шанувальників результатами своєї чуттєвої фотосесії на березі океану, розбурхуючи уяву кожен раз новим пляжним фото у відвертих образах. Фани навперебій стверджують, що пікантна серія встигла стати їх улюбленою, адже поп-діва розкрилася перед камерою з нового боку, пише РБК.

Читайте також: "Хто гарніший?": Оля Полякова приголомшила фанів курйозним фотопорівнянням (фото)

Цього разу співачка вирішила розбавити гарячий контент на своїй сторінці ніжним і чуттєвим фото, на якому постала перед шанувальниками у вбранні у своєму улюбленому білизняному стилі.

Відповідне фото вона розмістила в Instagram.

На знімку Тіна сидить на камені біля самої кромки океану. На зірці – легке плаття в білизняному стилі з мереживом і тонкими бретелями. Вона прийняла витончену позу і заворожено дивиться вдалину. Скоріш за все, кадр був зроблений на заході сонця, адже далеко, на лінії горизонту видніються вогні.

Читайте також: "Вульгарне і дешеве": напівгола Цибульська шокувала шанувальників відвертим фотознімком (фото)

Співачка вирішила не залишати жодних підписів до знімка, а обмежилася лише відміткою фотографа.

Схвальні відгуки від захоплених шанувальників не змусили себе довго чекати: "Королева, ти як завжди прекрасна", "Про що задумалася, мрія?", "Дуже гарна", "Наше сонечко", "Русалонька", "Мрійлива русалонька", "Гарненька", "Чарівно!", "Яка чуттєва краса", "Прекрасна Тіна", "Супер ніжна, Тіна", "Тіна, ви Прекрасна Жінка".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook