У Луцьку з нагоди Дня захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці у сквері Героїв Майдану і Небесного легіону, що за будівлею РАЦСу, лучанам влаштували свято "Ми – роду козацького діти" з пісенними виступами, майстер-класами та розіграшем цінних подарунків.

Читайте також: Першу трійню, яка народилася у Волинському перинатальному центрі, вже виписали додому (фото)

Захоплююче дійство для лучан організували Луцька міська рада, управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом", який долучився до проведення свята, як організаційно, так і цінними подарунками для розіграшу.

У затишному сквері найкращі дитячі колективи та виконавці міста демонстрували глядачам свою майстерність у співі та танцях. Зокрема, серед них вокальний ансамбль "Ластівки" Луцької музичної школи №1, вокальна студія "Соло мрій" місцевого палацу культури, учні Луцької гімназії №21, школи №25, студентка СНУ Еля Мусалієва, а також свої таланти показали учасники творчої студії Наталії Журавльової.

Юні лучани з захопленням спостерігали за магічним кріо-шоу від студії "Карамболь", які демонстрували хімічні досліди та справжні дива з рідким азотом та кульками.

Для маленьких лучан на святі також працювали аніматори, які розважали дітлахів різноманітними конкурсами і дарували їм море позитиву та веселощів.

Для юних талантів у сквері організували художню артзону, де дітлахи могли власноруч створити картину, або ж просто помалювати. Юні лучани також активно брали участь у майстер-класах, де навчали виготовляти різноманітний хендмейд.

Родзинкою свята був розіграш цінних призів, на який зареєструвалося понад 260 учасників. Серед призів був телевізор, велосипед, планшет, електронна книга, флешки та багато іншого. За допомогою барабану з легкої руки випадково вибраної дівчинки, призи знайшли своїх власників.

Читайте також: Бійці волинської бригади отримали нагороди на передовій (фото)

Свято принесло масу задоволення та позитивних вражень лучанам, а на згадку лишилися гарні світлини, зроблені біля по-осінньому задекорованої фотозони. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook