Голова Княгининівської громади Олена Твердохліб розповіла, що на сміттєзвалищі поблизу села Брище влаштували підпільний бізнес, і щоб завадити йому перекопали під'їзні шляхи.

Читайте також: "Сміттєсортувальна лінія у Луцьку стане рятівною для Волині", – Григорій Недопад

Про це вона написала у Facebook 20 вересня.

"Перекопуємо під'їзні шляхи до полігону з сторони с. Брище, щоб припинити підпільний бізнес на смітті, який тут вже існує роками. Декілька раз я зверталась до журналістів з проханням підняти цю тему. Вони знімали інтерв'ю, вирізали все, що їм неподобалось і робили зовсім інший ролик, з темою протилежною пропонованій. На полігоні існують люди, які збирають сміття для одного з депутатів обласної ради. Вони говорили це на камеру... але ніхто в ефір це не пустив.

Читайте також: Сміттєзвалище у Брище зможе працювати ще близько року

Мені набридла вже ця ситуація. На 4-му фото ви бачите автомобіль, що забирає петпляшку в людей, які нелегально працюють на полігоні. Він їздить сюди пару разів на день. Далі відвозить все, що зібралось на сміттєзвалищі в с.Княгининок на вул.Фальківську... за 10 м від житлових будинків все це зберігається на складах,а пізніше пресується і відвозиться на переробку", – повідомила голова громади.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter