У волинських ЗМІ нещодавно з’явилась інформація, що на місці Центрального ринку з’являться житлові багатоквартирні будинки.

Читайте також:Як базарники маніпулюють свідомістю лучан

Про це йшлось під час позачергової сесії Луцької міської ради 19 грудня.

Головний архітектор Луцька Веніамін Туз зазначив, що це неправдива інформація та маніпуляція.

"Це питання було винесено на виконком і було затверджено.

Межа визначена не тільки межами ринку, але йде по вулиці Глушець, Кафедральна, Замкова, туди потрапляє і заповідник. Там буде громадська забудова, зелені насадження, велосипедні доріжки, садибні забудови, а не багатоквартирні будинки, як зараз говорять.

Історики пропонують встановити межі будівництва у три поверхи, тобто громадські забудови", − повідомив головний архітектор Луцька Веніамін Туз.

Читайте також: У Луцькраді повідомили дату примусового демонтажу заборонених споруд

"Ми всі разом з вами виберемо правильну концепцію розвитку території ринку, аби вона розвивалася. Я вважаю, що там мають бути оглядові майданчики, сквер, паркінг, торгівельні латки, у яких продаватимуть сувеніри міста, що буде цікаво для туристів. Тому, завдяки конкурсу, ми вирішимо як найкраще облагородити цю територію. Мені дуже шкода, що ж серед депутатів є такі провокатори, котрі розповсюджуються неправдиву інформацію і розповідають підприємцям ринку як правильно мітингувати, а деякі ЗМІ розповсюджують цей фейк.

Скоро прийде той час, що всі дізнаються, як у 2014 році ці, так звані, депутати-провокатори виходили на Майдан, прикриваючись народом і їздили по закладах міста, розказуючи хто має бути головним лікарем і так далі.

Все задокументовано і всі про все дізнаються!" − зазначив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook