На коронавірус захворів один із продавців одягу з Центрального ринку. Цю інформацію підтвердив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін, пише ІА "Волинські новини".

Читайте також: Каміння та димові шашки: луцькі базарники влаштували у Луцькраді "мирну" акцію протесту (відео)

"Так, людину, яка працює продавцем одягу на Центральному ринку, було обстежено методом ПЛР-тестування, позитивний результат якого підтверджено 28 липня, – зазначив головний медик міста. – Наразі ця людина перебуває на амбулаторному лікуванні. Лабораторна служба провела епідеміологічне розслідування, нам було надано контактні дані по сім’ї хворого. Однак, оскільки ця людина працювала на ринку, коло всіх її контактів визначити практично неможливо. Відомо, що на роботі вона перебувала до 21 липня".

Читайте також: Кидали каміння та цеглу: у Луцьку на муніципалів та поліцію напали базарники (відео 18+)

Також Володимир Лотвін нагадав лучанам, аби вони не нехтували засобами індивідуального захисту та дотримувалися соціальної дистанції в людних місцях, адже підчепити вірус можна і в громадському транспорті, і в супермаркеті, й навіть просто на вулиці від безсимптомного носія, який може і не підозрювати про своє носійство, але заразити інших.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook