Станом на 2-ге квітня Володимирі-Волинському і районі за результатами обстежень пневмонію діагностовано у 7 осіб, 4 пацієнти госпіталізовано, у Нововолинській центральній міській лікарні перебуває 8 хворих з діагнозом "пневмонія".

Читайте також: Волинянин, який повернувся з заробітків, заразив коронавірусом свого родича – водія "швидкої"

У Володимирі-Волинському всього використано 31 експрес-тестів на виявлення коронавірусу, повідомляють на офіційному сайті міста, пише БУГ.

Кількість громадян, що через симптоми ГРВІ звернулися за медичною допомогою в лікарняні заклади Володимира-Волинського, становить 152 особи з міста і району, 74 із них – діти.

Зокрема, за останню добу через сімейного лікаря у Центр первинної медичної допомоги звернулися 35 осіб, в приймальне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання – 2 особи.

Загалом лікарями Володимира-Волинського проводиться спостереження за 183 особами.

Читайте також: Назвали причину смерті медика з Луцька, у якого виявили коронавірус

Станом на 14-ту годину 2-го квітня у Нововолинській центральній міській лікарні перебуває 8 хворих з діагнозом "Пневмонія" , з них : 5 – стан середнього ступеня важкості, 3 – одужують, розповіли на сторінці Нововолинської ЦМЛ.

В інфекційному відділені знаходяться 2 пацієнтів з різними проявами гострих респіраторних захворювань. Протягом доби в приймальне відділення звернувся 1 пацієнт з діагнозом "Пневмонія" – госпіталізований, пацієнти з респіраторними захворюваннями в приймальне відділення не зверталися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook