Народний депутат Ігор Гузь звернувся до очільника президентської партії на Волині з вимогою втрутитися у роботу агітаторів Петра Порошенка. Зі слів нардепа, команда президента на його окрузі проводить соцопитування.

Читайте також: "З вами щось може статись": агітатори Порошенка погрожують вчителям і пропонують по 300 грн

Під час інтерв’ю з волинським нардепом Ігорем Гузем, на ТРК Аверс зателефонувала жителька селища Іваничі. Жінка запитала у нардепа, для чого його команда проводить опитування щодо ЄС та НАТО. Гузь зазначив, що його команда жодного опитування на Волині не проводить та про те, що якісь особи представляються його людьми – знає.

"Я хочу сказати авторитетно. До мене дійшли сигнали як от від цієї жінки про те, що нібито хтось проводить опитування від команди Ігоря Гузя. Ніхто ні в грудні, ні в січні від моєї команди ніякого опитування не проводив", – заявив нардеп.

Натомість він зазначив, що йому відомо, що такі опитування на Волині проводить команда Петра Порошенка. Тож в прямому ефірі він звернувся до керівника обласної Солідарності Івана Мирки з вимогою не гратися такими речами. І закликав команду президента, що  якщо вони вже роблять опитування, то нехай не бояться представлятися, що вони від Порошенка чи БПП.

Читайте також: Маніпулювання та обман селян: як на Волині агітують за Порошенка

"Ще раз наголошу, що моя команда цим не займається. Ну зафіксуйте цих людей. Зніміть на відео, закрийте в хаті. Викличте поліцію. Скажіть: давайте розберемося. Ми і мої помічники приїдуть, зафіксують ситуацію. Не можна з цим гратися. Розумієте. Я не знаю з чим це пов’язано. Можливо, хтось хоче прив’язатися, увійти в довіру, що це від команди Гузя. Тому що я знаю дуже багато випадків, коли представляються від Порошенка – женуть з хати", – вважає нардеп.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter