Волинські правоохоронці викрили шахрайство на понад 53 тисячі гривень.

Читайте також: Волинянин став жертвою шахраїв

Слідчі Маневицького відділу поліції повідомили 52-річному жителю сусідньої області про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 4 ст. 358 та ч. 1, ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановили причетність чоловіка до підроблення документів та шахрайства на понад 53 тис. грн.   Підозрюваному загрожує, зокрема, до трьох років обмеження волі, повідомляє поліція області.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що 52-річний житель сусідньої області з метою отримання субсидії подав до Управління соціального захисту населення Маневицької районної держадміністрації підроблені офіційні документи. Зокрема, правопорушник не вказав в декларації відомості про доходи, що позбавило б його права на отримання субсидії.

Своїми діями зловмисник завдав територіальній громаді райцентру в особі Управління соціального захисту населення Маневицької районної держадміністрації матеріальну шкоду на понад 53 тис. грн.

Читайте також: "Онук – у поліції": у Луцьку шахраї виманили у пенсіонерки чималу суму грошей

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1, 4 ст.358 та ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів та шахрайство. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook