Депутат Турійської районної ради від політичної сили "Громадянська позиція" кандидата у президенти Анатолія Гриценка Володимир Красуля виявився палким шанувальником Московської церкви в Україні.

Читайте також: Партія Гриценка на Волині зашилилася без очільника через скандал з екс-регіоналом

Так, депутат у Фейсбуці активно розповідає про те, як уберегти церковні храми УПЦ (МП) від "захоплення" ПЦУ та пропагує російське православ’я.

Зокрема у себе на сторінці Володимир Красуля розмістив допис від спільноти "Монастирскій вєстнік Украіни", в якому закликає громаду "не приймайти участь у злочинних шахрайських діях по руйнуванню держави та захопленню чужого майна". Сторінка депутата стала майданчиком пропаганди російської церкви, позиції митрополита Онуфрія та московських попів.

Депутат Турійської райради від політичної сили Анатолія Гриценка Володимир Красуля агітує людей не брати участь у переході до ПЦУ та закликає бути покірними УПЦ (МП).

Те, що "волинський патріот" Володимир Красуля є палкий шанувальник "руского міра", зрозуміло з дописів у соціальній мережі Фейсбук. Депутат також брав участь у ході Московської церкви у Києві, організованій улітку минулого року.

Крім того, Володимир Красуля поширює дописи групи "Полк Побєди", яка продукує російські міфи про Другу світову війну та активно підтримує радянсько-московську інтерпретацію історії. Завданням цієї групи також проголошується боротьба з усіма, хто дозволяє дивитися на історію Другої світової поза комуністичним світоглядом, пише "Волинь юа".

Читайте також: На Волині довіреною особою Гриценка є брат екс-регіонала, який кликав Путіна в Україну

Зазначимо, що таке публічне позиціонування Володимира Красулі наближає його до ідеології Комуністичної партії та Партії регіонів і їх ідейних нащадків, відображає позицію російської влади на сучасні події в Україні. Проте це не заважає депутату бути у команді Анатолія Гриценка.

Спільнота у соціальній мережі Фейсбук, яку активно пропагує у себе на сторінці депутат Турійської районної ради Володимир Красуля.

Вочевидь, героями для ГО "Волинські патріоти" Красулі є Ватутін, Ковпак...

Також депутат від Гриценка демонструє свою прихильність до  колишніх представників "Партії регіонів", теперішнього "Опозиційного блоку".

Коментарі користувачів ФБ, але Володимира Красулю вони, схоже, зовсім не бентежать.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook