Ринок у Нововолинську, який в народі називають "п’ятачок", перетворився на гадюшник. Тут постійний безлад, а крики і погрози чують чи не щодня продавчині торгових контейнерів.

Читайте також: Відомі результати судового засідання стосовно земельної ділянки під Старим ринком

12 листопада тричі до ринку виїздив патруль поліцейських. І такі візити стали для них звичною справою. Вже місяцями тут господарює жінка, яка має психічні розлади, – пише БУГ.

Фото з безладом, який розводить жінка, журналістам надіслали продавчині. Говорять, що самі прибирають все лахміття, яким ніби то торгує жіночка.

Тож журналісти застали чисті прилавки, а майно стояло поруч з торговими рядами на стільцях.

"Сьогодні тричі була поліція. Приїжджають та їдуть. Перший раз жінка сама викликала, бо кричала, що хтось вкрав її речі. І ми викликали, бо "дебоширила". Вона пиячить, на нашу сторону постійно лунають погрози. Говорить, що купить бензин і все спалить. В одну з жінок жбурнула жменю землі, кинула каменем в товар. Кожен день тут як страшний сон і триває це місяці. Нікому немає до того діла", – розповідають продавчині.

Читайте також: У Луцьку знесуть незаконно встановлений стихійний ринок у центрі міста

Влітку на ринку була пожежа. Горів контейнер цієї жінки-"підприємниці". Як повідомляв сайт Нововолинськ.com.ua ймовірною причиною загорання був підпал, який вчинив знайомий панянки.

"Жінка далеко не законослухняна громадянка, тільки за рік до відділку поліції надійшло близько 70 заяв на нововолинянку. Відомо, що вона самовільно зайняла контейнер на ринку, що на мікрорайоні Шахтарському, продавала вживані речі, а подекуди і непотріб. Відомо також, що дана особа влаштувала дебош у міській раді та закидала помідорами працівників соціального захисту населення. Як зазначили правоохоронці, жінка має проблеми із психічним здоров’ям та лікується у Луцькій психіатричній клініці", – зазначали у виданні.

Контейнер, в якому торгувала жінка, вивезли. Та мотлох її так і лишився.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook