Із 9 до 22 вересня Волинська філія Суспільного змінює режим роботи. Частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег. Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ним контактував, йдеться на офіційній сторінці UA:Волинь.

Читайте також: В лікарні у місті на Волині хірургічне відділення перетворили на приймальню для хворих коронавірусом (відео)

"Від початку пандемії адміністрація подбала про посилені заходи безпеки. У двох спорудах філії систематично проводять кварцування та хлорування приміщень. Всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту і дезінфікуючими речовинами. Досі вдавалось уникнути інфікувань, але вірус непередбачуваний, підступний, і нині маємо підтверджений випадок захворювання. Інфікований працівник зараз на лікарняному. Контактні особи на самоізоляції. Телевізійний ньюзрум переведений на дистанційну форму роботи. У терміновому порядку відповідні служби проведуть повну дезінфекцію приміщень філії", – каже менеджерка Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук.

Читайте також: На Волині різко зросла кількість хворих на COVID-19: де найбільше виявили інфікованих

Щоб не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим телевізійну команду новинарів філії і, відтак, призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі UA: ВОЛИНЬ. 

"До 22 вересня маємо новий алгоритм роботи філії. Зокрема, не виходитимуть в ефір телевізійні новини, натомість готуватимемо рухомий рядок про основні події краю та короткий інформаційний випуск на радіо. Діджитал переходить на дистанційну форму роботи. В ефірі залишаються: телевізійна програма "Тема дня" і радіопередачі "Ранковий навігатор" і "Радіодень". Протягом двох тижнів ефіри будуть без гостей у студії. Спілкування зі спікерами відбуватиметься за допомогою телефонного зв’язку, а також скайпом",— розповів продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook