Паломницький центр "Україна" повідомив про заплановані поїздки (прощі) до різних святинь у серпні цього року. Про це інформує Волинська єпархія ПЦУ у Facebоok.

Читайте також: Військовий капелан очолив новостворений підрозділ Волинської єпархії

Як зазначають у Волинській єпархії Православної Церкви України віряни у серпні зможуть відвідати святині, перелік яких ми подаємо нижче.

16 серпня буде організована поїздка до Зарваниці. Виїзд – о 6.00, повернення – о 22.00. Пожертва – 350 грн.

23 серпня віряни змодуть поїхати до Маняви: скит – джерело "Сльоза Божої Матері" – водоспад Святого Духа – джерело Святого Духа. Виїзд – 22 серпня о 23.30, повернення – 23 серпня о 23.30. Пожертва – 600 грн.

24 серпня буде організована поїздка до святинь Рівенщини з нагоди відпустового свята у храмі Острозької академії на честь Преподобного Федора Острозького: крім цього храму, монастир у Дермані (п’ять чудотворних ікон і цілюще джерело) – собор в Острозі (мироточива ікона) – монастир у Межирічі (чудотворна ікона) – джерело Св. Миколая в Гільчі – монастир у Городку (чудотворна ікона, частинка гробу Богородиці). Виїзд о 6.30, повернення – о 22.00. Пожертва – 250 грн.

28 серпня відбудеться поїздка на нічну літургію у жіночий монастир Покрови Пресвятої Богородиці в селі Тростянець Ківерецького деканату. Виїзд – 27 серпня о 23.00, повернення – 28 серпня о 04.00. Пожертва – 100 грн.

Читайте також: Григорій Недопад отримав почесну відзнаку від капеланів Волині

30 серпня відбудеться поїздка до святинь Володимира-Волинського: собор і монастир Різдва Христового – Юріївська церква – Василівська церква – Успенський собор – Зимнівський монастир. Виїзд – о 7.00, повернення – о 19.00. Пожертва – 200 грн.

У єпархії зазначають, що зголошуватися потрібно не пізніше, ніж за день до початку прощі (якщо не зазначено інше). Виїзд на всі прощі відбудеться від Свято-Троїцького собору у Луцьку.

Докладніша інформація та реєстрація – у паломницькому центрі єпархії "Україна".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook