Сьогодні, 7 липня голова районної державної адміністрації Максим Приймачук зібрав колектив РДА, щоб подякувати його попереднику – Петру Філюку, та офіційно представити нового заступника.

Читайте також: Відпочинок з карантинними обмеженнями: що заборонили на Шацьких озерах

Валентин Чих став заступником голови Старовижівської РДА. Про це йдеться на сайті РДА.

Зазначимо, у березні 2020 року він покинув пост начальника камінь-каширської поліції і став виконувачем обов'язків начальника Луцького відділення поліції.

Валентин Чих, у свою чергу, висловив сподівання на взаємодопомогу та взаємопідтримку з боку колег. Він також подякував голові за виявлену йому довіру, запевнив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.

Довідково:

Чих Валентин Іванович – 1971 року народження, громадянин України, ковельчанин. Має вищу освіту, у 2000 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, спеціальність –  "правознавство", здобув кваліфікацію – юрист.

Читайте також: На Волині незаконно облаштували асфальтно-бетонний завод з донецьким корінням (відео)

Свою трудову діяльність розпочав у 1992 році інспектор дорожньо-патрульної служби мотовзводу дорожньо-патрульної служби ДАІ Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Волинської області.

Пізніше працював інспектор дорожньо-патрульної служби групи ДПС відділення ДАІ Ковельського МРВВС, міліціонером-водієм стройового підрозділу міліції Ковельського міськрайвідділу, заступником начальника Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області, першим заступником начальника відділу – начальник кримінальної міліції Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області.

З жовтня 2007 по вересень 2011 року – начальник Маневицького районного відділу УМВС України у Волинській області, з квітня 2012 і до моменту призначення – начальник Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook