На Волині райони та об’єднані територіальні громади розділять кошти для додаткової дотації, переданої з держбюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я. Йдеться про 26 мільйонів гривень.

Читайте також: Депутатка Луцької міськради оскаржувала в суді неіснуючий документ

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 22 листопада, пише ІА Волинські Новини.

За словами директора департаменту фінансів та бюджету Ігоря Никитюка, кошти будуть спрямовані на утримання закладів освіти та охорони здоров'я. Він підкреслив, що потреба до кінця року в коштах на оплату праці та спожиті енергоносії і комунальні послуги згаданих закладів становить 34,7 мільйона гривень.

Він розповів, що загалом було 30 мільйонів гривень нерозділених коштів, 4 млн з яких спрямували місцевим бюджетам Камінь-Каширського району.

Читайте також: В ОТГ під Луцьком відбудуться громадські слухання

Інші 26 млн планують скерувати на потреби Горохівського, Іваничівського, Ківерцівського, Локачинського, Любешівського, Любомльського, Маневицького, Ратнівського, Рожищенського, Старовижівського, Турійського, Шацького районів і Заболоттівської, Литовезької, Поворської, Забродівської, Іваничівської, Любешівської, Колківської ОТГ.

Члени комісії підтримали проект рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter