Чоловікові, який підозрюється у вчиненні важких тілесних ушкоджень 29-го вересня 2019-го року в селі Зоря Володимир-Волинського району, не можуть повідомити про підозру – він переховується від правоохоронців. Суд ухвалив дозвіл на його арешт.

Читайте також: Повідомили деталі затримання волинянина, який разом із подругою жорстоко вбив двох дівчат

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду від 3-го січня 2019-го року, пише БУГ.

Суд ухвалив клопотання на дозвіл затримання підозрюваного для подальшого розгляду наступного клопотання, а саме – обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначається, що чоловік знаходиться у розшуку з 11-го листопада, але його місцезнаходження досі невідоме.

"У вчиненні зазначеного кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється ОСОБА_1 . Наявність обґрунтованої підозри у вчиненні ОСОБА_1 інкримінованого йому злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, повністю підтверджується зібраними у кримінальному проваджені доказами", – йдеться в ухвалі.

Оскільки судом встановлено, що чоловік підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, ухвалено дозвіл на його арешт.

"Є (ред.) наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний, перебуваючи на волі, буде переховуватись від органів досудового розслідування та суду, оскільки на даний час останній оголошений у розшук і місцезнаходження його не відоме, може незаконно впливати на потерпілих та свідків у кримінальному провадженні, продовжуватиме вчиняти інші кримінальні правопорушення, а тому менш суворі запобіжні заходи ніж тримання під вартою є недостатніми для запобігання вищевказаним ризикам", – йдеться в ухвалі.

Читайте також: У Ківерцівському районі біля водойми знайшли тіло зниклого молодого хлопця

29-го вересня 2019-го року, близько 21-ї години, в селі Зоря Володимир-Волинського району, уродженець села Пальче Ківерцівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, під час конфлікту із товаришем по чарці, який виник раптово під час застілля, діючи з прямим умислом, з метою спричинення тілесних ушкоджень та завдання шкоди здоров`ю, умисно наніс йому один удар ножем в ділянку живота.

Внаслідок цього потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення передньої черевної стінки з пошкодженням тонкого кишківника, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8-ми років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook