15 вересня у Володимир-Волинську стартувало одне з найбільш очікуваних осінніх свят володимирчан – фестиваль "Смаковиця по-володимирськи", що традиційно зібрав велику кількість гостей. Про це повідомляє сайт Володимир-Волинської міської ради.

Читайте також: Різноманіття наїдків і напоїв: у стінах замку Любарта – ювілейний "Lutsk Food Fest" (фото)

Цими вихідними парк “Слов’янський” у Володимирі перетворився на справжній мініатюрний Сорочинський ярмарок: тут продають сувеніри, відбуваються різноманітні акції, проводять майстер-класи і головне – всі охочі матимуть можливість гарно попоїсти.

Безліч національних страв, українська музика та розваги, виставка робіт народних майстрів чекають на володимир-волинців в центрі міста, де розпочалося найсмачніше дійство цієї осені. 

Гостей привітали міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, заступник міського голови Лариса Кулікова та помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Очільник міста від імені громади подякував меценатам за сприяння у проведенні фестивалю, який прославляє кулінарні традиції регіону, та побажав усім добра, гарного настрою та відпочинку.

У парку "Слов’янський" можна  побувати на багатьох "смачних" локаціях, зробити світлини біля креативних фотозон. Мешканці та гості міста мають можливість дізнатися більше про українські традиції, взяти участь у народних розвагах та обрати свою найсмачнішу страву. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook