Учора, 12 лютого, близько 21 години на автодорозі поблизу села Вужиськ Ратнівського району автомобіль "Volkswagen Passat" збив двох пішоходів. Внаслідок ДТП один перехожий загинув на місці, іншого госпіталізували. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: Найбільше ПДР порушують на Волині: в Україні запустили програму, яка перераховує водієві гроші за безпечний рух

За кермом транспортного засобу перебував 58-річний житель Ратнівського району. Водій допустив наїзд на двох перехожих, котрі перебували на проїжджій частині дороги.

Внаслідок автопригоди 42-річний пішохід, житель Старовижівського району, загинув на місці події. Його ровесника, жителя Ратнівського району, госпіталізували в центральну району лікарню.

Читайте також: У центрі Луцька тимчасово обмежать рух транспорту

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook