У поле зору правоохоронців потрапили легковик "Mazda 323" та два автомобіля "Volkswagen" – "Golf" і "Vento". Транспортні засоби вилучили та помістили на арешт майданчик. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: На Волині під колеса автомобіля потрапив 17-річний мотоцикліст

Учора, 18 лютого, у Луцьку співробітники управління патрульної поліції зупинили автомобіль "Mazda 323", під керуванням 33-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не співпадає із номером, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

На місце прибула слідчо-оперативна група, легковик та документи вилучили.

Цього ж дня, у Луцькому районі під час перереєстрації автомобіля "Volkswagen Vento" 31-річного жителя Рівненської області експерт регіонального сервісного центру МВС України виявив ознаки механічної обробки номерів кузова транспортного засобу, а в Нововолинську під час реєстрації "Volkswagen Golf" виявили, що номер двигуна нанесений кустарним способом.

Читайте також: До домівок луцьких муніципалів о 6:30 намагалася увірватися поліція, аби віддати повістки

Усі транспортні засоби вилучили та помістили на арешт майданчик.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 1 ст. 290 (нищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Волині нагадують, що на офіційних сторінках сервісних центрів МВС України можна перевірити авто за VIN-кодом та дізнатися, чи не має воно сумнівного минулого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook