Бажання вислужитись перед "гарантом" та створити "масовку" для його мітингу у Львові, багато посадовців з Волині у робочий час звозять "бюджетників" на зустріч із Петром Порошенком у сусідню область.

Читайте також: Свинячі голови, обрубані руки та бійка з поліцією: як пройшла зустріч Порошенка з народом у Вінниці (фото, відео)

Як повідомляє власкор "Під Прицілом", на мітинг звезли працвників державної сфери Волині із кожної області, незважаючи на те, що саме "розгар" робочого дня. До слова, з одного Луцького району поїхало 48 "бюджетників", тому, можна припустити, що приблизно стільки чоловік поїхало із кожного району області.

Як відомо, зустріч із Порошенком запланована на 18.00 у самому центрі Львова, а волинських "бюджетників" звезли туди ще о 13.00.

Читайте також: "Викинь Порошенка в урну": волиняни долучилися до всеукраїнського флешмобу "підтримки" Президента (відео)

На світлинах видання "Волинь. ua" видно, що до Львова поїхали працівники і з Маневицього району. На фото – секретарка голови та керівник апарату Маневицької РДА. І відбувається це в робочий час. Причому, за попередньої інформацією, жодних заяв про відпустки ці "пасажири" не писали.

До слова, на захист Петра Порошенка від народу, до Львова також поїхали і правоохоронці із Нацгвардії волинської області.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook