У Луцьку працівники Департаменту муніципальної варти болгаркою зрізали ворота Старого ринку зі сторони центрального входу. 

Читайте також: Розпочався демонтаж центрального паркану на Старому ринку (фото, відео)

Демонтажні роботи розпочали близько 17:35.

За станом на 17:55 базарники прорвали кордон муніципалів, спричинили штовханину.

Кореспондент сайту "Під Прицілом" повідомив, що працівники муніципальної варти зрізали центральні ворота і звернулись до поліції, аби ті допомогли погрузили їх на маніпулятор. Проте, поліцейські стали на захист базарників та зробили коридор, щоб ті занесли ворота і поставили назад.

Підриємці стоять та охороняють ворота.

Читайте також: "Куди везти бензин?!": як лучани відреагували на провокацію щодо "підпалу" Старого ринку (фото)

А на місці події працює поліція і працівники ДСНС.

За станом на 18:35 одна з базарниць підійшла до Юлії Сиротинської зі спини та почала її смикати і провокувати на бійку. У відповідь Сиротинська викликала поліцію, а жінка втекла. Близько 18:42 Юлія Сиротинська покинула місце події демонтажу під образливі вигуки базарників, демонтаж призупинили, про це пише ІА Волинські Новини.

Читайте також: У Луцькій міськраді закликають не відвідувати Старий ринок задля безпеки

Нагадаємо, 10 лютого суд відмовив у задоволенні заяви Волинської обласної спілки споживчих товариств про забезпечення позову щодо знесення паркану на Старому ринку. Зокрема, облспоживспілка просила заборонити демонтувати огорожу навколо ринку, яку хоче витребувати у КП "Луцькі ринки", однак суд відмовив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook