Чоловіку без місця реєстрації та раніше судимого, зухвало наносив тілесні ушкодження іншим людям, постав перед Ковельським міськрайонним судом Волинської області .

Читайте також: Чоловік бив та грабував людей на луцькій автостанції

За даними слідства, 23 жовтня 2017 року, близько 21:30,  на залізничній зупинці станції "Чевель", що у Старовижівському районі, чоловік ігнорував елементарні норми і правила поведінки, моральності, добропристойності.

Із метою самоствердження за рахунок приниження інших осіб, грубо порушивши громадський порядок з особливою зухвалістю та з мотивів явної неповаги до суспільства, із застосуванням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень ножа став наздоганяти пасажирів для нанесення таких ушкоджень. Після чого безпричинно наніс два удари ножем в ділянку стегна ноги потерпілого, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я.

Читайте також: У Луцьку посеред вулиці пограбували жінку

Свідки підтвердили, що чоловік дійсно підтвердили обставини конфліктної ситуації, після якої виявили у потерпілого порізи ноги.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину за інкримінованим обвинуваченням визнав повністю і попросив у потерпілого вибачення, однак від дачі показань відмовився.

Суд ухвалив обвинуваченого визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України, і за цим законом призначити йому покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter