Міська рада Луцька та Волинська облрада нагородили мешканців міста відзнаками за особливі досягнення. Церемонію приурочили до Дня Прапора та Дня Незалежності України. Лауреатів назвали гордістю та окрасою міста, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Читайте також: Гройсман прогулявся містом та поспілкувався з лучанами (фото)

Вручення відзнак Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації, Луцької міської ради та міського голови кращим представникам громадськості, працівникам та колективам міста Луцька з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України відбулося 23 серпня у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку відбулися урочистості до Дня Державного Прапора (Фото, відео)

З Днем Державного Прапора України та прийдешньою 27-ю річницею Незалежності вітав присутніх перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Він зауважив, що хорошою традицією стало те, що щороку в стінах міськради у ці дні нагороджують кращих з кращих.

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Луцька та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України подяку голови Волинської облради оголосили власнику розважального комплексу "Opera" та комплексу сімейного відпочинку "Ротонда" підприємцю Роману Хорзову, за особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення в праці, активну громадянську позицію та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України подяку голови Волинської ОДА оголосили директору КП "Луцький зоопарк" Людмилі Денисенко, колективу КП "Луцька міська клінічна лікарня" (директор Лариса Духневич).

Вручали також почесні грамоти Луцької міськради та почесні грамоти і подяки Луцького міського голови.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter