У Луцьку до Дня Державного Прапора України відбулися урочистості.

Читайте також: У святкові дні у Луцьку відбудеться понад 80 різноманітних заходів

В обласному центрі Волині відбулися урочисті заходи до Дня Прапора. Біля міської ради зібралися гості міста та лучани. 

"Державний Прапор − це символ, який уособлює народ та об'єднує нас в одну велику родину! Це ставить на меті вхід в єдину Європу та вибудувати таку державу, якою б пишалися наші предки та нащадки. Синій і жовтий − є кольорами народу, які уособлюють блакить неба та жовте колосся! Нажаль, наша країна будує сьогодні не мирне життя, а воює з агресором, який хоче заволодіти нашими землями та народом. Але ми переможемо! Україна буде жити під тим прапором, який мала споконвіку!" − побажав виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

До привітань Григорія Пустовіта приєдналися радник міського голови Ігор Поліщукзаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочукперший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад.

"Вітаю всіх лучан і волинян з Днем Прапора! Це дійсно наш прапор − вистражданий прапор. Те, щоб називати його державним, поклали дуже багато життів та здоров'я наші українці. Тому щоразу коли ми дивимося на цей прапор, коли ми святкуємо це свято − ми насамперед маємо згадувати те, якою ціною він нам дався, якою ціною ми маємо називати його державним і діяти так, щоб дійсно не осоромитись", − привітав Ігор Поліщук.

Читайте також: На Волині у трьох населених пунктах відсвяткували День села

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter