Загальна кількість автомобілів , які потрапили на митну територію України в режимі «тимчасового ввезення» та «транзиту», наближається до двох мільйонів.

Читайте також: Водії «євроблях» готують нову акцію протесту

ДФС інформує, що станом на 22 листопада 2017 року було ввезено біль 1,752 млн. транспортних засобів з іноземною реєстрацією, повідомляє 24 канал.

Більша частина таких авто – 1,313 млн ввезли в режимі «тимчасового ввезення» нерезидентами. Резиденти ввезли лише 105,4 тис. авто в режимі «тимчасового ввезення». Транзитом було завезено 332,9 тис. автівок з яких більше 300 тис. резидентами України.

За даними Державної Фіскальної Служби станом на 22 листопада на території України фактично перебуває близько 294,6 тис. транспортних засобів з іноземною реєстрацією. З цієї кількості – 150 тис. автомобілів з порушенням строків перебування в Україні.

З усіх присутніх в Україні авто – 221,5 тис. – ввезено в режимі тимчасового ввезення. З них більше 82,4 тис. перебувають на території України з порушенням термінів. З 73 тис. транспортних засобів, ввезених в режимі транзиту, майже 67,2 тис. авто – з порушенням строків перебування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook