Лучанин Тарас Ковальчук розповів про поширену схему обману у Blablacar.

Читайте також: У Луцьку на вулиці Чорновола вночі викрали дві автівки Toyota, − соцмережі

У групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук він розповів про випадок, який нещодавно стався із його дочкою.

За його словами, він підвозив дочку до залізничного вокзалу у Луцьку, де вона мала пересісти на автівку, яка довезе її до Львова.

Згідно з профілем у системі Blablacar, водій повинен був їхати легковиком Renault Espacе. Втім, насправді на них чекав бус. На зауваження чоловіка водій заявив, що "я нікого не змушую з собою їхати".

"А винні у всьому цьому ми, люди, які дозволяємо так з собою поступати. Воно купує бусика, зазвичай з вантажної версії роблячи пасажирську. Потім реєструє декілька профілів на сайті blablacar. І на визначену годину виставляє поїздку в популярному напрямку ніби трьох-чотирьох авто, а приїздить одним бусом, і "вівці", мовчки ковтаючи це (бо треба їхати, скажуть), сідають і їдуть", – висловився чоловік.

Читайте також: Лучани скаржаться на безвідповідальність нової поліції

"Порада іншим, хто кристується такими послугами... Люди, не ведіться на таку Х***Ю, бо це реально небезпечно їхати з брехливою істотою, на незрозумілиму транспорті, без дозволів на пасажирські перевезення, бо вас дійсно "НІХТО НЕ ЗАСТАВЛЯЄ", – обурються чоловік.

Також він порадив усім, хто планує поїздку через Blablacar детально розпитувати водія про автівку та читати відгуки на сайті. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter