Ректор східноєвропейського національного університету Ігор Коцан намагається відсудити в колишньої дружини Наталії Коцан атомобіль, який сам і подарував.

Читайте також: Недитячі розбірки: судова тяганина між ректором волинського університету із дружиною досі триває

Ігор Коцан написав заяву щодо, ніби-то, злочину відносно нього його колишньою дружиною, а саме незаконного оволодіння авто "Mercedes-Benz" Е 320. Це і стало причиною чергового судового розбирання. Загалом волинське подружжя судиться один з одним уже впродовж 5 років. 

Зокрема, у вересні 2016 року Ігор Коцан у Шацькому районному суді відсудив у дружини половину земельної частки у селі Мельники та в селі Липини. Разом із тим, суд віддав йому половину дачі та приватного будинку, розташованих за вказаними адресами. Варто зазначити, що рішення по цій справі виносила уже колишня суддя Шацького райсуду Наталія Сушик. Декілька місяців тому Вища рада правосуддя відсторонила її від роботи через підозру в отриманні хабаря. Тоді автомобіль навіть не ставили як предмет поділу, адже це подарунок. 

Вже у Луцькому міськрайонному суді довели, що Наталія Коцан не вчиняла жодних неправомірних дій, а Апеляційний суд залишив ухвалу без змін.

Читайте також: «Свобода» звинувачує Ігоря Коцана у «здачі» національних інтересів

Додамо, що Ігор Коцан і надалі продовжує ігнорувати судові засідання. 

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter