Телеведуча Ольга Фреймут стане учасницею четвертого сезону проекту "Танці з зірками" на 1+1. Вона отримала танцювальний виклик #танціззіркамиchallengе від Арама Арзуманяна.

Читайте також: Даші Астаф'євій − 35: найсексуальніша жінка України святкує день народження (фото)

"Коли я з кимось знайомлюся, мені кажуть, що в житті "я не така строга та холодна, як на екрані". У танцях неможливо вдавати з себе того, ким ти не є. Я хочу, щоб глядачі побачили мене такою, якою знають мене мій чоловік та діти. Справжньою. І байдуже, що мої хореографічні дані скромні. Я давно не була в кадрі. За цей час стала багатодітною мамою, заснувала видавництво, пробувала себе в телевізійних шоу, які, на жаль, не зовсім сподобалися моїм шанувальникам", – зізналася зірка, пише РБК-Україна.

Поява в "Танцях з зірками", каже Фреймут, – це можливість по–новому представитися перед її глядачами.

"Це своєрідне "зізнання в коханні" їм за всі ці роки підтримки та віри в мене. Якщо я зможу танцювати, я зможу все”, – прокоментувала телеведуча.

Читайте також: Огидно: новий кліп Лободи з Собчак і Лолітою йде на рекорд дизлайків

Хто саме стане партнером Ольги на паркеті у новому сезоні танцювального шоу, дізнаємось незабаром.

Зауважимо, що вже відомі імена всіх зіркових учасників нового сезону "Танців з зірками". Ними стали: Олег Винник, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танковіч, Alyona Alyona, Позитив, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян та, власне, Ольга Фреймут.

Раніше були відкриті імена суддів, які оцінюватимуть танцювальні здібності зіркових учасників. Це Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook