Лише за 3 дні новачок на волинському інформаційному просторі "Волинь Online" майже наздогнав у рейтингу "Bigmir.net" мегапопулярний "VIP".

Читайте також: Сенсація: шеф-редактор Пащенка лишився бороди – ЗМІ. Оновлюється

 

У інформаційному середовищі Луцька говорять, що головний редактор видання Ольга Зейлик, була звільнена через незадовільні показники, адже видання якому лише 3 дні змогло "втерти носа" VIPу, який працює кілька років поспіль.

Читайте також: Як «розвести» державу: кілька фірмових рецептів від Володимира Пащенка

Як відомо трендовий інформаційний сайт є власністю медіа-менеджера олігархічної групи Континіум Володимира Пащенка та Юрія Ричука. Але це не означає, що з такими ресурсами журналісти отримують "золоті гори" від своїх покровителів. Все з точністю навпаки, на сайті велика плинність кадрів саме через затримання зарплат у конвертах, тому з дошки оголошень не зникають повідомлення про пошук нових наївних журналістів, які вірять у порядність цих людей.

Читайте також: Екс-працівник Волинь24 виступив на підтримку Іллі Токаренка

Нагадаємо, що мегапоплярний сайт "VIP" бере 2000 грн за розміщення реклами, але за рейтингами видання явно "пасе задніх", ця інформація буде корисна для тих, хто хоче прорекламувати свій бізнес на головному сайті "товстолобиків" Волині.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook