Місцеві вибори, які відбулися 25 жовтня, свідчать про повне розчарування українського народу.

Читайте також: "МОЗ не дає працювати новому госпіталю для хворих на коронавірус у Луцьку", − Ігор Палиця (фото)

Таку думку в ефірі ток-шоу "Право на владу" висловив лідер партії "ЗА Майбутнє", нардеп від Луцька Ігор Палиця, інформує Кореспондент.

"Прийшли (на вибори, – ред.) 35% населення. А 65% сказали: ми вам не віримо. Не віримо після 2019 року, тому що розчарувалися в "молодих особах",які багато обіцяли, але нічого не змогли, ні з чим не впоралися. Дійсно, когось злякала хвороба, але інші – не повірили", – заявив нардеп.

Читайте також: Які партії проходять у Луцьку міську раду (результати виборів)

Ігор Палиця додав, що новообрана місцева влада тепер повинна повертати довіру людей, виконавши обіцянки, які дала перед виборами.

"Ті, кого обрали, повинні припинити звинувачувати один одного і разом вирішувати проблеми громад. І це буде моя вимога до представників партії "ЗА Майбутнє": як тільки вони зайдуть до місцевих рад, вони повинні припинити політику. Ми повинні бути однією командою, вирішувати проблеми областей, проблеми громад. Знайти, куди поділися п’ять мільйонів гектарів землі, навести лад на вулицях, викорінити корупцію на місцевому рівні, дати по руках правоохоронним органам, якщо ті будуть "кошмарити" бізнес", – наголосив парламентар.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook